Man met een idee

Crowdfunding

Samen bekijken we welke bedrijfsfinanciering het best past bij uw bedrijf. U als ondernemer wordt volledig ontzorgd zodat u zich met uw kernactiviteiten kunt blijven bezig houden.

Doe de financieringscheck

Crowdfunding

Crowdfunding

Een financiering via ‘’het publiek’’ de “crowd”, waarbij inmiddels diverse leningsvormen mogelijk zijn voor zowel de starter als de gevestigde ondernemer. De financieringsaanvraag komt online te staan, waarbij de onderneming free publicity krijgt, maar ook (een deel van) de financiële cijfers online komen te staan.

Vragen over uw crowdfunding? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: (0495) 49 12 26.

Algemeen

De financiering van bedrijven is de afgelopen jaren ontzettend veranderd. Waar de bedrijfsfinanciering voorheen door de bank werd verstrekt en er een intensief contact was tussen ondernemer en de bancaire accountmanager zijn het nu tal van alternatieven die aangeboden worden. Ongetwijfeld hebt u de termen privé investeerder, private equity en crowdfunding voorbij horen komen. Van Hunsel & Govers Bedrijfsfinancieringen helpt u als ondernemer om een weg te vinden in het nieuwe financieringslandschap. Wij hebben directe lijnen met banken, financieringsmaatschappijen,  investeerders en de platforms voor crowdfunding en maken optimaal gebruik van het stapelen van financieringen. Samen bekijken we welke bedrijfsfinanciering het best past bij uw bedrijf, wat de ideale mix van financieringen is om tot een zo gunstig mogelijke invulling te komen. U als ondernemer wordt volledig ontzorgd zodat u zich met uw kernactiviteiten kunt blijven bezig houden.

Alle producten binnen de categorie Bedrijfsfinanciering