Woonhuis

Woonhuisverzekering

  • Scherpe premie met uitstekende voorwaarden
  • Opnemen in woonpakket met korting
  • Persoonlijke service bij schade
Vraag offerte aan

Woonhuisverzekering

Om een hypotheek te verkrijgen heeft u een inkomen nodig. Uw inkomen loopt ook risico’s. Denk daarbij aan overlijden, langdurig ziek worden en werkloosheid.

Overlijden

U wilt uw partner of uw nabestaanden niet met een zware financiële last achterlaten, daarom bekijken we of een overlijdensrisicoverzekering voor u verstandig is.

Arbeidsongeschiktheid

U staat er misschien niet bij stil, maar helaas is 10% van de beroepsbevolking door ziekte geheel of deels niet in staat om te werken. En wanneer u langdurig ziek bent, daalt uw inkomen met minimaal 30%! De WIA uitkering is niet altijd toereikend om de hypotheek te blijven betalen en de boodschappen te doen. Wij gaan voor u bekijken welke oplossing het beste bij u past. Of een woonlastenverzekering die een vast bedrag uitkeert bij langdurige ziekte, of een inkomensgarantie die uw WIA uitkering aanvult tot het door u gewenste inkomen.

Werkloosheid

Ook dan daalt uw inkomen fors. Indien gewenst kunnen we middels een woonlastenverzekering ook dit financiële risico beperken. Ons advies gaat verder dan alleen de hypotheek regelen, we zorgen er ook voor dat u kunt blijven wonen als het financieel even tegen zit.

Vragen over uw woonhuisverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: (0495) 49 12 26